Våra folkvalda kommer inte att vinna NÅGOT val! 

Hur de än pajkastar varandra så lyckas de inte styra politiken i rätt riktning. När de försöker gå rätt så styr de ändå fel och blir oftast utbuade.

Vi måste själva ro lösningen mot en ”förnybar framtid” utan fossila bränslen i alla energisektorer. För att hejda den globala uppvärmningen!

Där har elbilar en central roll.

Det finns inte många av oss människor som inte satsar mycket av sina pengar på just bilen då den nog är vår andra viktigaste utgiftspost. Och en pryl som vi inte inser vilket energimonster det är?
Stora delar av vår ekonomi går till (livslånga) drift och servicekostnader!!

Nog skulle du skaffa en billigare bil om du sparade nästan 80% av driftkostnader och service?!

Nu 2018 händer det otroligt mycket, allt fler kan välja elbil då utbudet redan har vuxit med flera olika märken och modeller. Begagnat finns faktiskt från ca: 150.000 till ev ”smärtgräns”. Nybil kan det vara lång vänte-tid på då efterfrågan ökat explosivt i hela Norden tack vare biltillverkarnas fifflande och fuskande med avgasreglerna.

Elfordon har det goda med sig också att ägarna av dem inser vilken skillnad man faktiskt gör för miljön! En vanlig lyxig bil av stort välkänt märke känns plötsligt väldigt främmande och gammaldags. Det är även många inte så miljövänliga vätskor i en fossil motor. Komponenter slits frekvent och måste bytas ut. En elbil har i stort sett bara elmotor. Däck och bromsar är lätta att serva och hålla koll på.

Effekten av att fler väljer elbil ger ytterligare fördelar som många inte insett. Landsbygden blir lättare att nå då redan stora delar av vårt land har en utbyggd laddinfrastruktur. Detta innebär även en utveckling för lokalt företagande och förutsättningar att vända utflyttning etc. Kort sagt, fördelar för framtiden!

Det är därför vi förespråkar elbilar!