DU kan spara mycket pengar på varje steg vi tar mot en utsläppsfri framtid.

Vad som krävs är helt enkelt lite positiv omställning i tankarna vi tyngs av. Allt är inte klimatkatastrof, nedsmältningen av polerna, smog och elände vi inte vill kännas vid.

Vi glömmer så fort också att vi redan vunnit ett tufft slag. Det var freoner (användes galet mycket i sprayer och kylskåp) som förstörde ozonlagret i vår skyddande atmosfär och som skyddar jorden från solens farliga UV-strålar. Vi klarade den matchen!

Framtid äger inte rum, om vi försöker vända den tillbaka!

Vi ser en positiv framtid på flera fronter, framförallt inom kommunikationer. Dit hör till exempel den snabbt växande efterfrågan på elfordon. Det är BARA en av nycklarna till att vi kan minska mängden koldioxid som vi per person släpper ut. Det är rätt kul kolla själv med klimatkontot.se

Men vi har fiender som inte är så omtänksamma om klimatet. Dessa är inte din granne eller sambo, det är organisationer du inte ens visste existerade bakom stora koncerner som tex. traditionella bilföretag och intressenter på flera nivåer. Men istället för att angripa till varje pris och stångas med dem så kan vi diskutera ärligt och öppet.
Och framtid äger inte rum, om vi försöker vända den tillbaka ;^)